Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

Οι προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά της κάμερας των Google Pixel 8 και Pixel 8 Pro αποκαλύπτονται πλήρως από νέα διαρροή

Μια νέα διαρροή έριξε φως σε ορισμένα από τα χαρακτηριστικά της κάμερας που φέρνουν τα Pixel 8 και Pixel 8 Pro. Επιτρέπει στους χρήστες να καθαρίζουν τον θόρυβο του περιβάλλοντος από τα βίντεό τους, να αλλάζουν τις εκφράσεις του προσώπου μέσω της εφαρμογής και πολλά άλλα.



Οι προδιαγραφές της κάμερας του Pixel 8 και του Pixel 8 Pro κατάφεραν να μείνουν μυστικό για λίγο. Μια νέα έκδοση της Google Camera κυκλοφόρησε επίσης για συσκευές Pixel που εκτελούν το Android 14 beta.

Τώρα, το 91mobiles, σε συνεργασία με την Kamila Wojciechowska, ανακάλυψαν ένα νέο διαφημιστικό βίντεο από την Google. Τονίζει ορισμένα νέα χαρακτηριστικά της κάμερας που παρουσιάστηκαν από το δίδυμο Pixel 8 πριν από την κυκλοφορία του στις 4 Οκτωβρίου.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά περιλαμβάνει την αλλαγή των εκφράσεων του προσώπου στις φωτογραφίες χρησιμοποιώντας τη μαγεία τεχνητής νοημοσύνης της Google στη συσκευή. Μπορεί να αναγνωρίσει άτομα στις εικόνες και να αντικαταστήσει τις εκφράσεις τους με μια διαφορετική, υπό την προϋπόθεση ότι η έκφραση υπάρχει ήδη στη συσκευή. Δείχνει επίσης τη λειτουργία γόμα αντικειμένων της Google σε δράση με τα Pixel 8 και Pixel 8 Pro.

Διαβάστε Περισσότερα